✓ 100% vriesvers ✓ 100% gemak ✓ Gratis verzending v.a. € 75,-

WAT MAAKT DE BABYVOEDING VAN MAMA DELI NU ZO SPECIAAL?

We krijgen regelmatig de vraag wat het verschil is tussen Mama Deli babyvoeding en de reguliere babyvoeding in het droge schap. Hoogste tijd om de unieke eigenschappen van onze babyvoeding voor jou onder elkaar te zetten! 

1. OPTIMAAL BEHOUD VAN VITAMINES, MINERALEN EN SMAAK

Het optimaal behouden van vitamines, mineralen en smaak is dé kwaliteit van Mama Deli. We combineren hiervoor het beste van twee werelden voor het hoogst haalbare resultaat: gestoomde groentes en vriesverse verpakkingen!

STOMEN

Alle groentes worden gestoomd. In vergelijking met andere bereidingsmethoden (zoals koken en garen in de oven) behoud je met stomen namelijk de hoogste kwaliteit aan vitamines en mineralen¹,². Ook behoud je met stomen het beste de smaak!³

VRIESVERS

Alle Mama Deli producten worden na bereiding van verse ingrediënten direct ingevroren. Ze zijn hierdoor vriesvers. Het belangrijkste voordeel is dat ook hierdoor de vitamines en mineralen zo optimaal behouden blijven⁴!

2. OPTIMALE VERSHEID DOOR LOKALE PRODUCTEN.

Ook stimuleert Mama Deli het behoud van vitamines en mineralen door zoveel mogelijk lokale producten te gebruiken. Zo worden alle groenten die lokaal verkrijgbaar zijn, binnen een straal van 25 km rondom onze productielocatie geteeld. Producten die van buiten Nederland komen, worden via lokale handelsbedrijven geïmporteerd en leggen op deze manier zo min mogelijke kilometers af. Doordat er zoveel mogelijk direct van de lokale bron wordt afgenomen, beperken we onnodig transport of tijdverlies ten koste van de versheid!  

3. GEEN OVERBODIGE INGREDIËNTEN.

Alle Mama Deli producten bevatten pure smaken van echte ingrediënten en bevatten dus geen toevoegingen. Dit wordt ook wel ‘meukvrij’ genoemd. Als onze maaltijd ‘zoete aardappel, kikkererwt en pompoen’ heet, dan zit dat erin met een vleugje olijf- of kokosolie zodat vitamines en mineralen beter worden opgenomen. Niks meer en niks minder dus, wel zo fijn! 

4. GEEN CONSERVERINGSMIDDELEN.

Invriezen is een compleet natuurlijke manier om voedingsmiddelen langer houdbaar te maken (oftewel om te voorkomen dat micro-organismen kans krijgen om te groeien). Door deze methode hoeven er geen conserveringsmiddelen gebruikt te worden. Al onze producten zijn dan ook puur, zonder onnodige toevoegingen en bewerkingen!

5. ONTWIKKELD DOOR KINDERVOEDING-EXPERTS EN VOEDSELBEREIDINGSPROFESSIONALS

Alle babyvoeding producten van Mama Deli zijn zorgvuldig ontwikkeld en samengesteld door kindervoedingsexperts en voedselbereidingsprofessionals, met het doel een goede start voor ieder kind. Daarom hebben wij babyvoeding ontwikkeld voor baby’s van verschillende maanden oud:

6. LANG HOUDBAAR

Alle babymaaltijden van Mama Deli zijn vriesvers en dus lang houdbaar. Zo heb je altijd wat in huis voor je kleintje!  

7. IN EEN HANDOMDRAAI OP TAFEL

Een kraakverse maaltijd voor je kleintje staat in een handomdraai op tafel. Hierdoor heb je tegelijkertijd meer tijd samen!  

Ben je net als ons enthousiast over de babyvoeding van Mama Deli? Koop dan hier je babyvoeding

REFERENTIES 


HEB JIJ MAMA DELI AL GEPROBEERD?

Wij hebben proefboxen met kraakverse maaltijden voor jouw kleintje. Laat jouw kindje kennismaken met onze smaken.
Oudere berichten
Nieuwere berichten
Sluit

Levering in Vlaanderen

Op dit moment leveren alleen in Vlaanderen

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Toegevoegd aan winkelwagen